Behandelstoelen

Korte beschrijving

Verrijdbare patiëntenstoel die door middel van gasveren te verstellen is. Rug- en beenverstelling en compleet horizontaal. De armleggers zijn in hoogte te verstellen of kunnen tot onder de zitting wegzakken. Voetsteunen zijn inbegrepen zodat de stoel ook voor patiëntentransport te gebruiken is. Diverse opties mogelijk.

Korte beschrijving

Verrijdbare, elektrisch verstelbare behandelstoel die dankzij de Trendelenburgpositie speciaal geschikt is voor onder andere dialyses, chemotherapie en bloedtransfusies. Tijdens de ontwikkeling is vooral gekeken naar functionaliteit, stabiliteit, veiligheid en een absoluut comfort voor zowel patiënt als medisch personeel.

Korte beschrijving

Mobilisatie van patiënten - van liggen tot staan - met Medior ook mogelijk langs de zitpositie. 

De vertrouwde beweging van het opstaan wordt gevolgd wat een zeker gevoel geeft bij de patiënten. Een patiënt kan in elke positie op ooghoogte worden gebracht met zijn omgeving wat zorgt voor een positief psychologisch aspect. 

De visco elastische zitting is drukverlagend en spaart de huid. De bekleding is hoogwaardig, makkelijk te reinigen en desinfectiemiddelbestendig kunstleer.

Transfermogelijkheid door de automatisch wegklapbare armleggers. Beensteun te verstellen naar lichaamslengte patiënt.

Korte beschrijving

Behandelstoel, elektrisch in hoogte verstelbaar, voorzien van 5 motoren voor elektrische verstelling van rug, kanteling, zithoogte, beensteun en voetsteun. Opklapbare armleuning en in hoogte en breedte verstelbaar. Mogelijkheid tot Trendelenburg positie. Voorzien van oplaadbare accu voor totale mobiliteit.

 

Korte beschrijving

Multifunctionele behandelstoel met brede armleggers voor comfort en makkelijke aanprikfase. Verrijdbaar (vier zwenkwielen of centrale rem) of op vaste pootjes te verkrijgen. Als optie te voorzien van Trendelenburgpositie. Alle verstellingen traploos elektrisch te maken. Zeer huiselijke uitstraling en ruimtebesparend.© Copyright S & B Support
designed by van dongen design